• Работно време Пон - Съб 9:00 - 18:00
  • За контакти ‎0895 701 151
  • Пишете ни office@maxstone.bg

Челюстни трошачки

Детайли

Челюсните  трошачки са проектирани така, че да бъдат в състояние да смачкват всички видове материали, вариращи от мек варовик до най-твърдия базалт.

Оборудвани са с  помощен хидравличен механизъм с допълнителна настройка при отваряне и затваряне на трошачката. Тази система улеснява лесно и бързо регулиране на настроките за зареждане и получаване на желаният капацитет на производителност. Възможно е да се настройва количеството на освобождавания натрошен материал, като се добавят или премахват бройки от плочите поствени в задната част на блока който може да се настрой за избутване на материала с помоща на ръчна хидравлична система.

Те са трошачки пример и секондер, които се използват при трошенето на всякакви материали, взети от кариерите и коритата на реките. Челюстните трошачки са най-предпочитаните сред трошачките тип „пример“. Себестойността на експлоатация е ниска и всички резервни части се осигуряват от наша страна.

Необработеният материал , получен от каменните кариери или речно корито, се обработва от страна на най-предпочитания тип трошачка, при която манипулацията на трошене става между две челюсти чрез натискане, една от които е стабилен, а другата е подвижна. Подвижната, която извършва манипулацията на трошене с тежък тип обслужване, с помощта на екзентричен задвижващ вал, намиращ се върху лагера, е взета от корпуса на закачалка и с предпазна плоча е подпряна към корпуса на челюстната трошачка. Повдигнатата челюст на отвора за подхранване прави елипсово движение близко до окръжността, а при изходната част начертавайки тясна елипса във вид на черта се движи нагоре и надолу. Този начин на работа способства за прихващането на трошенето на материала от изходното гърло и по този начин се осигурява движението на материала. Челюстните трошачки се използват при вида пример за трошене на големите камъни, обаче същите се предпочитат и за трошене на тънки материали в качеството на трошачка секондер. Типа секондер по сравнение с типа пример има по-тясно гърло за подхранване на трошачката.

troshachka

Изпратете запитване за този продукт