• Работно време Пон - Съб 9:00 - 18:00
  • За контакти ‎0895 701 151
  • Пишете ни office@maxstone.bg

Вертикални роторни трошачки

Детайли

Това са машини със специален дизайн за производство на прах и пясък. В зависимост от целта на производството се използва ротор с 2 или 4 чукова система. Чуковете са подсилени със система за опиране, установена в задната им част. Чуковете, които се намират върху ротора, осъществяват процес на високо оборотно трошене с удар в плочите. Плочите за удар са монтирани върху махалото чрез плъзгаща преходна система. Махалата могат механически  да се регулират според размерите на продукта. Палетите се избират според вида на материала, при който ще се използват противоположни удари и облицовки като хром или манган.

Благодарение на капаците, които се намират на корпуса му и се отварят до 180 градуса, много просто може да се извърши обслужването, ремонта и смяната на частите.

%d0%b2%d0%b5%d1%80%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b8-%d1%80%d0%be%d1%82%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%b8-%d1%82%d1%80%d0%be%d1%88%d0%b0%d1%87%d0%ba%d0%b8

Вертикални роторни трошачки. Това са трошачки с висока обемност и вместимост на пясък и се използват при производството на всякакви твърди и абразивни материали със средни размери, като пясък и чакъл с размер 0.5 мм. Материалът на трошене е чакъл с размер 0.5 мм. Процеса на трошене се извършва чрез въртящия се с високи обороти ротор, който изхвърля от бункера на захранването с висока скорост материалите в каменната й облицовка. Тъй като подхранването на трошачката се извършва чрез удряне на камъните един в друг, използването на резервни части е доста икономично и трошачката е от тип с ниска себестойност. При поръчки за трошене на циментния материал, за кубически материали използвани във водосточните канали чрез намаляване до максимални размери на материалите, които ще се обработват в мелниците, при производството на пясък, трошени камъни и чакъл, при производството на материали, които съдържат изделия с тънка структура, използвани при производството на асфалтбетона, при намаляване на размерите на на коксуващи се въглища, които се използват при повишаване на угродното ниво на течната стомана, чрез метода на впръскване.

Изпратете запитване за този продукт