• Работно време Пон - Съб 9:00 - 18:00
  • За контакти ‎0895 701 151
  • Пишете ни office@maxstone.bg

Вторични роторни трошачки

Детайли

Ударните трошачки от серията ВРТ, тип трошачки трошат варовик, базалт, гранит, речен чакъл до размерите на асфалта и бетонната агрега (добавка). Трошачката е проектирана с три отделни системи за трошене. Корпуса се отваря комплектно с хидролична контролна система и срока на смяната на частите е проектиран така, че да се достигне минимално ниво. Благодарение на това много лесно могат да се заменят чуковете, плочите за блъскане и долните плочи за блъскане. Обикновено това се прави след челюстната трошачка и се предпочита като вторична трошачка. При речните материали не е нужна челюстна трошачка се предпочита като първична трошачка.

Част „пример“ е първия стадий на трошене. Материала, който ще се троши , постъпващ в трошачката чрез изхвърляне на материала, намиращ се на ротора, се склюсква с ударната пустота на частта „пример“ и с трошачните елементи, в резултат на което се извършва първия стадий на трошенето.

Частта „секондер“ е втория стадий на трошене. Трошенето става чрез плочите, притежаващи регулиращи се шейни за смачкване, в този стадий материала (натрошеният камък) с желаните размери преминава към секзията за повторно трошене. Едрите материали, които не могат да преминат към секцията за трошене чрез елементите за трошене, които се намират в тази част, се отправят обратно към първата част и докато преминат до втората част, манипулацията на трошенето продължава. Камъните преминали във втората част, се трошат на още по-малки части с операцията за трошене.

%d0%b2%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b8-%d1%80%d0%be%d1%82%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%b8-%d1%82%d1%80%d0%be%d1%88%d0%b0%d1%87%d0%ba%d0%b8

Терциерната част е третият стадий на трошене. На третия стадий, в който се намират стадийни и шейнови релси за мачкане, материала слиза в третата секция и тук се троши с елементите за трошене докато се получи материал с желаните размери и след това в раздробен вид излиза от тръбата, т.е. от трошачката. Страничните защитни и стоманени облицовки в голяма степен са еднакви и могат да се заменят едни с други.

Стадийните плочи за трошене, които притежават регулиращи се шейни за мачкане, образуват секондерния стадий, който е вторият стадий на трошене. Стадийните релси за трошене, образуват, терциерния стадий, който е третият стадий на манипулацията.

Изпратете запитване за този продукт